Neem contact met ons op:
  • Black Instagram Icon
Avenue Céramique 189 / 6221 KX Maastricht / +31 6 15  535  107 / info@mosaeique.com 
Volgens afspraak.op Zaterdag van 13u tot 17u.

© MAISON MOSAEIQUE

OVER MAISON MOSAEIQUE

We staan voor sobere luxe in authenticiteit:

soberheid - simplicity -  is de hoogste vorm van verfijnde,

stijlvolle elegantie - L.Da Vinci”

mm is een unieke combinatie van een bureau voor interieur architectuur en een showroom met high-end en internationale merken in meubels, keukens, stoffen, verlichting en sanitair, allen leiders en voortrekkers in hun vak.

 

Met een netwerk aan uitgelezen specialisten als bouwkundige, monteur, stoffeerder, interieur bouwer, marmer verwerker, stukadoor etc., worden de ontwerpen van mm op hoog niveau uitgevoerd, van detail tot het grote geheel. 

SHOWROOM

In onze compacte showroom presenteren we een keur aan exclusieve materialen : stoffen voor gordijnen en stoffering, o.a. de prachtige linnens van Delecuona, het vermaarde Venetiaanse Rubelli, een uitgelezen selectie aan natuursteen, vloerkleden etc.

ONTWERPSTUDIO & DIENSTEN

De ontwerpstudio staat centraal bij mm. 

 

We werken zowel voor de particuliere als klein-zakelijke markt.

 

Het is de plek waar iets nieuws ontstaat, voor u, de opdrachtgever. We ontwerpen voor u alles wat u kan bedenken op interieur gebied inclusief verlichtingsplannen, en exterieur/architectuur/verbouwing/renovatie projecten.

Graag ondersteunen we u bij het ruimtelijke concept van de tuin en natuurlijke omgeving.

 

Apart kleuradvies, stylingadvies indien u met minimale     wijzigingen een maximaal resultaat beoogt.

 

Ondersteuning bij aankoop van een nieuwe plek, met advies van de mogelijkheden tot renoveren c.q. aanpassen aan uw wensen.

 

Een totaalproject, inclusief begeleiding, staat voor het ontzorgen, een gebalanceerd geheel, diepgaand en coherent.

 

Het ontwerp ontstaat in nauwe samenwerking met u als opdrachtgever. We leren u graag kennen, ook in de kleine dingen, zoals bijvoorbeeld: zit u liever in de zon, of niet…, de aandacht voor uw voorkeuren en gewoontes, resulterend in de weerspiegeling van uw droominterieur, in uw persoonlijke tijdloze ervaring. 

 

Vanzelfsprekend is de ruimtelijke, functionele indeling de basis van de esthetiek, samen met uw pakket aan eisen. In uw keuzes wordt u tijdig budgettair geïnformeerd, een belangrijk aspect in het stellen van prioriteiten .

 

We waarderen de authenticiteit van antiek en kunst, vaker het leitmotiv in keuzes. We waarderen uw historiek, in reizen en familie, kleurrijke en gevoelsmatige detaillering.

 

Een open communicatie is cruciaal.

 

Zoals eerder gesteld, we staan voor sobere luxe in authenticiteit. Dit uit zich mede in het aanbod van materialen en kleurstelling -  met het oog gericht op de huidige ontwikkelingen, steeds trouw aan ons motto.