Neem contact met ons op:
  • Black Instagram Icon
Avenue Céramique 189 / 6221 KX Maastricht / +31 6 15  535  107 / info@mosaeique.com 
Volgens afspraak.op Zaterdag van 13u tot 17u.

© MAISON MOSAEIQUE

UW DROOMKEUKEN

“Hide en Chique“ de showroomkeuken : het droomkeuken concept van mm.

 

Functioneel, natuurlijke materialen en abstract, in samenwerking met Doca Es.

De keuken waar je als een pro de lekkerste gerechten klaarmaakt, dankzij de bak-stoom ovencombinatie, een grote inductie kookplaat met geïntegreerde afzuiging, een flexibel in te delen XXL vaatwasser, grote spoelunit en koelkast met klimaat regulerende groentelades. 

 

Eenvoudige, sobere vormen en allerlei mogelijkheden om de apparatuur weg te werken.

Deurafwerkingen in massief gelaagd robuust eikenhout, matte lak en fenix.

Kraan van Vola.

 

Alle apparatuur [behalve kookplaat] bevindt zich uit het oog in de hoge kasten.

De oven verschuilt zich achter een schuif-draaideur, die obstakelloos openblijft tijdens gebruik. Koelkast en vaatwasser met opgemonteerde deuren. De servieskast boven de vaatwasser, met push pull. De andere grepen zij ingewerkt in het hout, lak. Een grote schuifdeurkast met 2 deuren van 120 cm breed verbergen enerzijds een binnenaanrecht - heel handig om de apparatuur, zoals koffiemachine, blender etc. uit het zicht te houden en ter plekke te gebruiken. 

De s.o.s oplossing bij onverwacht bezoek cq opgeruimde keuken! Glazen schappen, met of zonder ledverlichting. Onder het binnenaanrecht bevindt zich een ladeblok, met binnenlade.

Anderzijds een kast van 120 breed met legplanken, indien gewenst met ladeblok. Een grote opberger in het geheel, plus overzichtelijk vanwege grote breedte. Het eiland volledig omkleedt met Carrara, in verstek verbonden, geeft het geheel een strak minimalistisch karakter. 

 

Uw keuken…van A tot Z:

 

We beginnen uiteraard met een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarbij u uw eisen, voorkeuren - wel en niet - duidelijk maakt en een idee van investering vrijgeeft.

 

Wanneer dit duidelijk is, is de volgende stap de advies sessie, bij u thuis, het nieuwe pand of op tekening. Dit gaat nooit over alleen de keuken. We bespreken de keukenruimte in routing, materialen, kleur, verlichting en architectuur - ramen en deuren.

 

De ruimte versus keuken wordt onderzocht en een aantal voorontwerpen worden ter bespreking voorgelegd. Bij het definitieve ontwerp hoort een prijsofferte. Naar aanleiding hiervan kunnen eventueel wijzigingen verwerkt worden.

 

Het voorbereiden en maken van de technische aanpassingen: waterleiding, electra etc.

Het leveren en plaatsen van de keuken.. klaar voor gebruik.

1/12